Primind o iconiță și binecuvântări de la Preafericitul Părinte Patriarh Daniel al B.O.R.

Primind o iconiță și binecuvântări de la Preafericitul Părinte Patriarh Daniel al B.O.R.

sâmbătă, 20 iulie 2024

Aviatorii militari români sărbătoresc astazi 20 iulie, sub aripa ocrotitorului lor, Sfântul Prooroc Ilie Tesviteanul, Ziua Aviaţiei Române şi a Forţelor Aeriene

 

Aviatorii militari români sărbătoresc astazi 20 iulie, sub aripa ocrotitorului lor, Sfântul Prooroc Ilie Tesviteanul, Ziua Aviaţiei Române şi a Forţelor Aeriene.
Cu aceasta ocazie le urăm tuturor celor care servesc sub aceasta arma, la mulți ani și cer senin!
La mulți ani si colegilor noștri din INMAS, care asigura desfasurarea activității de zbor in cele mai bune condiții medicale și psihologice.


x x x x x x x x x x x x x x

Ca fiică de asistentă medicală principală care și-a desfășurat activitatea in acest Institut (în cadrul cabinetului de Boli Interne, avându-i, pe rând, ca șefi, pe dl.dr. Călinescu Vasile și pe dl.dr. Alexe Vasile), incă de pe vremea când ființa la Herăstrău, dar și ca salariată civilă a acestei unități militare (în perioada 1994 - 1998), desfășurându-mi activitatea ca dactilografă a Biroului D.S., prețuiesc acest loc și oamenii ce au lăsat o amprentă în trecerea lor pe-aici...

La mulți ani celor ce sunt în viață, Dumnezeu să-i ierte și să-i odihnească în pace pe cei ce au plecat la Doamne-Doamne!

 

 

 

 

 

 
 

 

 





















Niciun comentariu: