Primind o iconiță și binecuvântări de la Preafericitul Părinte Patriarh Daniel al B.O.R.

Primind o iconiță și binecuvântări de la Preafericitul Părinte Patriarh Daniel al B.O.R.

duminică, 4 august 2024

Tabăra virtuală de copywriter VORBEȘTE BRANDUL - 22 iulie - 5 august 2024

    Tabăra virtuală de copywriter VORBEȘTE BRANDUL - 22 iulie - 5 august 2024


    De ce am ales această tabără? Pentru că suna ... frumos... Ideea de tabără... (copil fiind, nu am fost niciodată în tabără) Și mai ales virtuală (adică mă pot bucura de priveliști frumoase, de ținuturi minunate, deși...nu pot să merg...). 

    Da! O tabără de studiu. Pentru că am învățat ce este copywriterul, tehnici de prezentare persuasivă a nișei, cum să-ți atragi clienți, cum să vorbești „pe limba” diferitelor tipuri de potențiali clienți, cum să te prezinți (povestea ta). Chiar tema a 3-a mi-a dat o idee: ce-ar fi dacă... aș pune în practică despre ce am vorbit? Atunci, rezolvarea temei, a fost ca o joacă, mi-am imaginat, dar acum mă gândesc... dacă ar fi real? Hmmm... Cursuri de scriere creativă... 

    Doriți să aflați mai multe? Iată, aici, un filmuleț (care a fost una dintre teme). Ce lipsește de-aici? Povestea mea, pe scurt. Adică cine sunt și domeniul meu de activitate. Dar... Atunci am considerat că vorbesc unor persoane cunoscute, care știu cine sunt și ce fac. Da! Voi reface filmulețul, cu siguranță!


    Și tema scrisă:
    

  1. 5 idei în baza research-ului


Etapa #1:



Link Carte pe care ai ales-o(+3 puncte):


Link Carte 1: https://bookzone.ro/carte : „Cum să începi”, de Michael Bungay Stanier

Link Carte 2: https://bookzone.ro/carte: „Cum să vinzi orice, oricui”, de Joe Girard

Link Carte 3: https://bookzone.ro/carte: „Cum să comunici cu oricine”, de Leil Lowndes

Link Carte 4: https://bookzone.ro/carte: „Curs de vânzări. Cum să vinzi orice oricui”, de Zig Ziglar

Link Carte 5: https://bookzone.ro/carte: „Cum să scrii ca un autor de bestseller”, de Tony Rossiter

Link Carte 6: https://nicpopescu.ro/copywriting


Minim 5 idei extrase(+5 puncte):


Idee ORIGINALĂ #1 din research: Ești ambițios, dar simți că nu ți s-a dat niciodată permisiunea să cauți și să încerci tot ce e posibil pentru tine.

Idee ORIGINALĂ #2 din research: Ești nemulțumit de modul în care funcționează lucrurile și vrei să schimbi în bine partea ta de lume.

Idee ORIGINALĂ #3 din research: Ești gata să începi și să faci lucruri care contează.

Idee ORIGINALĂ #4 din research: „Nu numai că vei sparge gheața, ci îi vei impresiona pe ceilalți cu noile tale abilități” (Sally Jesse Raphael).

Idee ORIGINALĂ #5 din research: Cum poate cinstea să transforme un „nu” în „da”.

Idee ORIGINALĂ #6 din research: Cum să pari întotdeauna încrezătoare și carismatică, indiferent de locul în care te afli.

Idee ORIGINALĂ #7 din research: Fericirea nu înseamnă plăcere, ci victorie.

Idee ORIGINALĂ #8 din research: Dacă faci ceea ce trebuie să faci atunci când trebuie, vei fi, în cele din urmă, capabil să faci ceea ce vrei atunci când dorești să o faci.

Ideea ORIGINALĂ #9 din research: Imitarea metodelor, mai degrabă decât a conținutului, ale unui scriitor preferat este o excelentă ucenicie pentru oricine dorește să stăpânească meșteșugul scrisului.

Idee ORIGINALĂ #10 din research: Spune adevărul, dar fă ca adevărul să fie fascinant.


II. Organizează-ți textul și INTEGREAZĂ frazele în structură

(+5 puncte pentru respectarea structurii)



Hook: VISUL DE A-ȚI SCHIMBA LUMEA INTERIOARĂ PRIN CURSUL DE SCRIERE CREATIVĂ ESTE LA UN CLICK DISTANTȚĂ.


Problema: Ai suferit destul și te crezi pierdut/pierdută în haosul lumii prezente? Ești ambițios, dar simți că nu ți s-a dat niciodată permisiunea să cauți și să încerci tot ce e posibil pentru tine? Ești nemulțumit de modul în care funcționează lucrurile și vrei să schimbi în bine partea ta de lume? Ești gata să începi și să faci lucruri care contează pentru tine? Hai să lucrăm împreună și vei fi gata să-ți transformi tristețea în bucurie, vei fi gata să fii întotdeauna încrezătoare și carismatică, indiferent de trecutul tău!


Nișă: Vrei să cunoști metode de scris și de a-ți schimba lumea interioară prin scris? Pe durata colaborării cu mine vei stăpâni metode de scriere creativă, vei reuși să-ți exprimi tristețea în cuvinte fascinante, pline de lumină și sensibilitate.


Beneficii nișă: Acesta este cursul care îți ghidează atenția și curajul de a-ți schimba lumea interioară prin vis și prin scris! Acesta este cursul care te va salva! Îți vei recăpăta încrederea și lumea ce te înconjoară te va aprecia la justa ta valoare!


CTA: Te ajut să-ți tratezi amărăciunea și durerea sufletească prin scrisul creativ. Înscrie-te acum, pentru a-ți oferi singur/singură calea spre salvare!



III. Text scris complet

umple golurile și subliniază frazele din research integrate în text


VISUL DE A-ȚI SCHIMBA LUMEA INTERIOARĂ PRIN CURSUL DE SCRIERE CREATIVĂ ESTE LA UN CLICK DISTANȚĂ


Ai suferit destul și te crezi pierdut/pierdută în haosul lumii prezente? Ești ambițios/ambițioasă, dar simți că nu ți s-a dat niciodată permisiunea să cauți și să încerci să realizezi tot ceea ce e posibil pentru tine? Ești nemulțumit/nemulțumită de modul în care funcționează ceea ce te înconjoară și vrei să schimbi totul în bine, începând cu trăirile tale interioare? Te invit să te înscrii la cursul de scriere creativă, unde, lucrând împreună, îți vei transforma tristețea în bucurie, vei deveni, pentru totdeauna, încrezător/încrezătoare și carismatic/carismatică, indiferent de neplăcerile prin care ai trecut.

Acesta este cursul care te va salva! Căci – da! - scrisul te salvează! Acesta este cursul care îți va ghida atenția și curajul de a fi tu însuți / însăți, de a-ți schimba lumea interioară prin vis și prin scris! Îți vei recăpăta încrederea și lumea ce te înconjoară te va aprecia la justa ta valoare!

La acest curs care îți va schimba radical viața, vei cunoaște metode de scriere creativă și vei fi originală în ceea ce vei redacta, îți vei exprima tristețea în cuvinte fascinante, pline de lumină și sensibilitate, vei da frâu liber imaginației.

Înscrie-te acum pentru a-ți oferi singur/singură calea spre salvare și te voi ajuta să-ți tratezi amărăciunea și durerea sufletească prin scrisul creativ! Vei beneficia și de primele 6 ore gratuite ale cursului! Grăbește-te! Locurile sunt limitate!


IV. Editează textul și creează un material video(cu fața ta)


(+3 puncte pentru publicarea textului până miercuri la ora 10.00)


Link material video: https://www.capcut.com/view/7397610244571922945?workspaceId=7397609360714907665&current_page=detail_page&enter_from=login&from_page=detail_page


x                  x                  x                  x                  x                  x                  x

    A fost un curs precum o tabără, iar pe organizatori îi felicit, pentru că au fost la înălțime: adevărați scenariști și regizori! Până la cel mai mic detaliu! A fost un curs precum o tabără de munte. Cu urcuș, cu treceri prin păduri și vizitări de peșteri, cu o viperă de care trebuia să scăpăm, cu ajungerea în vârf și înfigerea steagului taberei, apoi a venit coborârea, ținându-ne de frânghii (acesta a fost testul!!!)...

    Mâine se încheie tabăra.

    Aș vrea să mai particip o dată la această tabără. Apoi să continui și cu acel curs de copyprenor, unde sigur voi afla lucruri la fel de interesante și utile.

    Mulțumec echipei Magic Copywriter!   

Niciun comentariu: