Primind o iconiță și binecuvântări de la Preafericitul Părinte Patriarh Daniel al B.O.R.

Primind o iconiță și binecuvântări de la Preafericitul Părinte Patriarh Daniel al B.O.R.

vineri, 13 aprilie 2018

”La mulți ani!”, costeșteni! ”La mulți ani!”, celor cu suflet de costeștean! - Costeștii Vâlcii. 2018. Izvorul Tămăduirii. ”La obârșie, la izvoare” -


       „LA MULȚI ANI!”, COSTEȘTENI!

”La mulți ani!”, costeșteni! ”La mulți ani!”, celor cu suflet de costeștean!

- Costeștii Vâlcii. 2018. Izvorul Tămăduirii. ”La obârșie, la izvoare” -

       ”La mulți ani!”. costeșteni frumoși, oriunde v-ați afla: în Costești sau la lucru, în afara țării, ori viețuitori ai altor orașe ale României! ”La mulți ani!” și fie ca Măicuța Domnului, Izvorul cel de Viață dătător, să vă ocrotească, pace și sănătate sufletească și trupească să vă dăruiască! Îmi amintesc, cu drag, de zilele în care puteam participa și eu, alături de voi, la aceste clipe de sărbătoare! Tare îmi erau dragi acele clipe, care parcă nu se sfârșeau! Clipele se dilatau, în frumusețea și plăcutul ce mângâiau auzul, văzul și sufletul, devenind ore, orele se transformau în zile, zilele deveneau săptămâni. De fapt, era o zi: ziua voastră! Ziua noastră, a tuturor: fii și nepoți ai acestui leagăn de vis, ce ne-a fost și încă ne este casă și loc de relaxare (în vacanțe și concedii). ”La mulți ani!”, așadar, costeșteni! ”La mulți ani!”, celor cu suflet de costeștean!
       P.S. Gândindu-mă la această zi, nu pot să nu-mi amintesc și de Ana! Ana, care ne îndemna, frumos: ”să zâmbiți mai mult și să-i faceți și pe alții să zâmbească”. Asta se străduia ea să ofere, tuturor: sprijin, încurajare și un zămbet venit din inimă, sincer! Așa mi-o amintesc, precum în fotografiile preluate de pe pagina sa de facebook ( https://www.facebook.com/asociatia.autenticromanesc/media_set?set=a.121153754753226.1073741833.100005758061333&type=3 ) .
Ana, fie-ți somnul lin, în Corturile Drepților, la Dreapta Domnului Dumnezeului și Mântuitorului nostru Iisus Hristos!


Niciun comentariu: