Primind o iconiță și binecuvântări de la Preafericitul Părinte Patriarh Daniel al B.O.R.

Primind o iconiță și binecuvântări de la Preafericitul Părinte Patriarh Daniel al B.O.R.

vineri, 8 septembrie 2017

O rugăciune scrisă de mine în urmă cu 5 ani

O rugăciune pe care am scris-o în anul în care a murit tatăl meu, 2012, și când mai aveam doar 4 zile și ”împlineam” 8 luni de la prima operație de îndreptare și fixare a gleznei. 8 septembrie, așadar!
 
Preasfântă Născătoare de Dumnezeu și pururea Fecioara Maria, ceea ce cu nașterea Ta ai bucurat părinții râvnitori în rugăciune și lumea ai luminat, învățându-ne pe toți cu smerenia, Preafericită dătătoare de Viață, Adevăr și credință, Slăvită Pruncă a Cerurilor, dăruiește-ne mântuirea Fiului Tău - cea mult dorită - sufletelor noastre și ne miluiește pre noi. Preabună Stăpână, păzește-ne sub Sfânt Acoperământul Tău, izbăvește-ne de rău, fii cu noi pretutindeni, nu ne uita, nicicând, pre noi, cei ce purerea greșim cu atâtea nenumărate păcate. Ajutorul Tău, Preabună Stăpână, dăruiește-ni-l nouă, spre slava Preasfântului Tău Nume, acum și pururea și în vecii vecilor. Amin.
 
P.S. Rugăciunea aceasta o puteți regăsi în cartea mea, FAMILIEI, CU DRAG, apărută în luna martie a anului 2016, la Editura Universitară din București. Pentru comenzi, sunați la Editură!

Niciun comentariu: