Primind o iconiță și binecuvântări de la Preafericitul Părinte Patriarh Daniel al B.O.R.

Primind o iconiță și binecuvântări de la Preafericitul Părinte Patriarh Daniel al B.O.R.

joi, 31 decembrie 2015

"La mulţi ani!", vă doresc! "La mulţi ani!", tuturor!

          Doar câteva ore ne mai despart de Noul An, 2016. 2015 va pieri, în curând, în gerul iernii, ca un fum, lăsând loc speranţei... A fost un an, precum toţi cei din urmă: cu bune şi cu rele. Un an în care mi-a apărut, în luna februarie, a doua carte, un an în care, la Argumentare media, am luat 10, deşi nu mă aşteptam, dar Ana, sufleţelul meu drag, s-a rugat pentru mine şi numai aşa domnul profesor mi-a dat 10 (adevărul este că am analizat reclama Asociaţiei Autentic Romanesc şi poate lucrul acesta i-a plăcut Anei), un an în care mi-am luat disertaţia cu 10, un an în care nu am mai făcut nicio operaţie, un an în care am fost repartizată şi n-am mai fost umilită... Dar un al treilea an fără tatăl meu şi un prim an greu fără încurajările, telefoanele şi vizitele Anei... Un an în care, atunci când natura se trezea la viaţă, zâmbind Soarelui Dreptăţii cu credinţă şi încurajare, am pierdut cea mai dragă mătuşă - sora mamei, tanti Vetuţa. Un an în care unele dintre persoanele la care ţineam şi pe care le respectam mi-au adus întristări şi dezamăgiri... Un an în care nu am înţeles - şi nici acum nu pot pricepe lucrul acesta! - de ce, atunci când eşti ajutat de către oameni cu sufletul mare, alţii cred cele mai josnice şi nepotrivite lucruri despre tine şi despre cel care te ajută atunci când poate... Un an în care am simţit multă ură în sufletele unor oameni pe care-i ştiam plini de iubire, nu capabili de a pândi, pe la colţuri, alte persoane, de a le urmări cu atenţie viaţa personală, spre a le reproşa, ulterior, ceva... Un an în care mama a trebuit să facă două operaţii, dar nu a reuşit să facă decât una... Un an în care mi-am dorit mai multă iubire, bunătate, înţelegere... Un an în care mă chinuiesc pentru a lucra, pentru a ajunge la serviciu, dar fără mulţumirea de a şti că fac ceva util şi pentru mine... Un an în care tot salariul meu s-a dus pe transportul cu taxiul... Şi încă se va duce... Un an în care, o parte dintre voi, prieteni dragi, virtuali şi reali, mi-aţi fost alături şi aşa am reuşit să aducem împreună un surâs pe chipul "Ghioceilor" de la Casa "Pinocchio" din Băbeni, judeţul Vâlcea.
          În curând, 2016 îşi va deschide larg porţile şi ne va lăsa să intrăm. Îmi doresc să nu fie îmbulzeală, pentru că fiecare avem locul nostru şi pe toţi ne va primi Noul An. Îmi doresc şi vă doresc că în Noul An să vă bucuraţi mai mult de sănătate, de lucruri bune şi înţelepte! Să fie un an binecuvântat pentru noi toţi, să fim ocrotiţi şi iubiţi! Să fim mai buni, mai darnici, mai prietenoşi! Să ne ajutăm mai mult, să fim alături unii de alţii cu sufletul, cu fapta, cu gândul! Să ni se împlinească cele mai bune şi de folos gânduri! Un an cu pace şi bună înţelegere! Un an plin de iubire! Un an cu împăcare!
          Îmi doresc un an în care să mă pot bucura de salariul pe care-l primesc, chiar dacă e doar pentru jumătate de normă şi extrem de mic...
          Le mulţumesc Bunului Dumnezeu şi Măicuţei Sale, tuturor Sfinţilor, pentru toate câte le-am primit anul acesta, bune şi rele! Mulţumesc pentru ocrotire, pentru pasul cel drept!
          Vă cer iertare şi vă mulţumesc şi vouă, tuturor prietenilor mei, reali şi virtuali, pentru tot! "La mulţi ani!", vă doresc! "La mulţi ani!", tuturor!

Niciun comentariu: