Primind o iconiță și binecuvântări de la Preafericitul Părinte Patriarh Daniel al B.O.R.

Primind o iconiță și binecuvântări de la Preafericitul Părinte Patriarh Daniel al B.O.R.

luni, 30 noiembrie 2015

FII SPECIAL PENTRU UN GHIOCEL SPECIAL!

https://www.facebook.com/events/447811502080302/ - SĂ FIM MAI DARNICI, SĂ FIM MAI BUNI!
                                                                      s a u
FII SPECIAL PENTRU UN GHIOCEL SPECIAL! -
https://www.facebook.com/pentruunGhiocelspecial/?ref=hl            Vă invit să fiţi alături de copiii de la Casa "Pinocchio" - Ghioceii din Băbeni, judeţul Vâlcea, spre a le aduce un zâmbet pe chip, acum, când ne apropiem cu paşi rapizi de prăznuirea Naşterii Mântuitorului nostru Iisus Hristos! Vă invit să le dăruiţi, dacă doriţi şi dacă aveţi această posibilitate, jucării de care nu vă este greu să vă despărţiţi, cărţi de poveşti, pentru lecturile suplimentare ori în vederea pregătirii evaluărilor naţionale şi a examenului de bacalaureat, fructe, dulciuri, îmbrăcăminte, încălţăminte, orice doriți. Au nevoie, mai mult ca oricine, mai mult ca oricând, să ne simtă pe toţi,  mici sau mari, cu sufletul aproape de ei. Haideţi să nu-i dezamăgim! Vă mulţumim!
            Pachetele pot fi aduse la una din următoarele adrese: strada Munților, nr.2, sector 6 (persoană de contact: Călin Iovan, telefon nr.0729.106.370), Bulevardul Timișoara, nr.10, sector 6 (persoană de contact: Paula Tițoiu, telefon nr.0727.808.234), Aleea Valea Prahovei, nr.1, sector 6 - Școala Gimnazială nr.205 ”Adrian Păunescu” (persoană de contact: Nicoleta Enculescu, telefon nr.0746.398.753, în zilele de luni - între orele 12 și 14 -, miercuri - între orele 10 și 12 - și joi - între orele 11 și 13 -).
Zile binecuvântate vă dorim, cu sănătate, pace şi multe împliniri!

DONAȚIILE ÎN BANI SE POT FACE ÎN CONTUL NR. RO05RNCB0725081696070001 

P.S.-uri:

1)
Ana, daruindu-le "Ghioceilor" de la Babeni, judetul Valcea, daruri de 1 iunie 2013. Micutii cred ca nu o vor uita niciodata!!! Si mie mi-e dor de ea, tot timpul...
2) La Casa "Pinocchio" din Babeni, judetul Valcea.
Ana si "Ghioceii" pe care-i iubea mult-mult de tot, la care se gandea chiar si atunci cand se afla pe patul de spital...
”Am demarat înfiinţarea unui ansamblu artistic la Casa de Copii din Băbeni, pentru că şi ei merită o şansă în plus. Le-am făcut şi o licitaţie a brazilor de Crăciun (nota mea: în 13 decembrie 2013), pentru a le putea cumpăra costume populare. Ansamblul copiilor din Băbeni se numeşte „Ghiocelul“, pentru că, precum florile acestea pure, albe, delicate, îşi înalţă frunţile spre cer, prin omăt, prin ger, prin frig, tot aşa le doresc să răzbată şi ei prin viaţă. ” (Ana Predoiu Iovan; citat din interviul pe care i l-am luat în 2014: http://ziarullumina.ro/ajutorarea-semenilor-prin-intoarcerea-la-tradiii-92211.html )
Casa "Pinocchio" din Băbeni, județul Vâlcea. 40 de suflețele, cu vârste între 5 și 16 ani locuiesc aici...
- Ana, dl. Stefan Rachieru și micuții de la casa din Băbeni

 - Ana: copiii erau o bucurie pentru ea, iar ei, micuții, o priveau ca pe o rază de soare, ca pe o zână bună... Erau nerăbdători tot timpul s-o vadă, să-i viziteze...
- Le insufla mult curaj micuților, îi încuraja mereu... Ana...
- Bucurie de copil!

"UN VIS CE PRINDE CONTUR!
Iata ca au fost finalizate cele 6 costume populare pentru Ansamblul "Ghioceii" Casei "Pinocchio" din Babeni. Multumim celor care, la licitatia "Brazilor de Craciun", ce a avut loc la Casa de Cultura Horezu, au demonstrat ca au suflete frumoase si au contribuit la implinirea acestui vis.Urmeaza sa strangem fonduri pentru inca 6 costume si suntem siguri ca ne veti fi alaturi. Cu multumiri, Ana Predoiu Iovan." - asa scria Ana, prietena mea, presedinta Asociatiei "Autentic Romanesc", in 28 mai 2014. Cand traia ea, era totul parca mult mai usor, stia cum si avea puterea de a convinge lumea sa-i ajute pe cei aflati in suferinta, in dificultate... Asa a luat nastere spectacolul organizat pentru copiii de la Casa "Pinocchio", in 13 decembrie 2013. Ana se gandea la toti, dar in mod special la copii, pe care-i iubea enorm, chiar si pe patul de spital fiind. M-as bucura daca acei micuti ar putea sa zambeasca si in acest an, de Craciun! M-as bucura sa pot fi ca ea, ca Ana!

M U L T U M I R I!!!
- Iată că, încetul cu încetul, darurile pentru "Ghioceii" de la Băbeni încep să prindă contur, oamenii cu suflet mare se implică! Mulţumim, Veronica Spinulescu!!! 
-  Mulţumim, din suflet, Nicoleta Garjoaba, Vlad-Andrei Garjoabă şi Ruxandra-Diana Garjoaba pentru darurile destinate Ghioceilor!!! Mulţumim frumos!
- Le mulțumesc, nu  în ultimul rând, elevilor mei de la Școala gimnazială nr.205 ”Adrian Păunescu” din București, pentru epistolele acestea minunate:

Niciun comentariu: