Primind o iconiță și binecuvântări de la Preafericitul Părinte Patriarh Daniel al B.O.R.

Primind o iconiță și binecuvântări de la Preafericitul Părinte Patriarh Daniel al B.O.R.

luni, 29 iunie 2015

O etapă s-a încheiat, oare or mai începe și altele?!???



O ETAPĂ S-A ÎNCHEIAT, OARE OR MAI ÎNCEPE ȘI ALTELE?!???

10 la disertaţie !!!
9,58 - media generală a primului an de masterat.
9,58 - media generală a celui de-al doilea an de masterat.  
9,58 - media generală a celor doi ani de masterat. 
9,72 - media de absolvire a întregului masterat (Anul I + Anul al II-lea + examen de disertație : 3).

Mă bucur că nu i-am dezamăgit pe cei ce au crezut în mine, nici pe cei ce încă mai cred! Totuşi..., parcă s-a terminat totul prea repede şi mă-ncearcă, acum, un sentiment de regret... Prilejuit şi de faptul că o parte dintre persoanele dragi mie nu mi-au mai fost alături, fizic... Din păcate, numărul lor a crescut... Dacă, în 2012, la licenţă (licenţa a doua), lipsea doar tata, acum lipsesc mult mai mulţi...   
Partea bună este că, de astăzi, oficial, sunt ... masterată în Teologie Ortodoxă, specializarea Comunicare şi comuniune eclesială în spaţiul ortodox eclezial, cu competenţe în realizarea monografiilor de biserici sau / şi a altor monumente de arhitectură, pe lângă redactarea articolelor de presă (cel mai recent: http://ziaruldevalcea.ro/2015/06/02/diana-si-gabriel-doi-tineri-ceramisti-de-exceptie-din-horezu/ ). 
Prin urmare, sunt deschisă colaborărilor în sensul acesta. Pe lângă meditațiile pe care le ofer la limba și literatura română și limba franceză, în vederea pregătirii pentru Evaluarea Națională și a examenului de bacalaureat!

















Niciun comentariu: