Primind o iconiță și binecuvântări de la Preafericitul Părinte Patriarh Daniel al B.O.R.

Primind o iconiță și binecuvântări de la Preafericitul Părinte Patriarh Daniel al B.O.R.

luni, 8 iunie 2015

DOI OAMENI MINUNAȚI

DOI OAMENI MINUNAȚI

       IUBIREA este TOTUL! A iubi pe cineva înseamnă să te reverși întreg în sufletul acelei persoane, să te jertfești pentru ea. O astfel de iubire este unică, netrecătoare, eternă; profundă, de neegalat. O astfel de iubire trăiește, chiar dacă acel cineva de lângă tine nu mai este, a plecat spre înălțimi albastre...
       Am întâlnit, în viața mea de până acum, doar câteva familii în care își făcuse sălaș o astfel de iubire, însă numai una m-a emoționat... Da! Iubirea lor m-a emoționat! Iubirea a doi oameni minunați, care au știut să se iubească, și s-au iubit. Doi oameni care au înțeles, pe deplin, că  cel mai important lucru  este să fii iubire, drept răspuns la iubirea lui Hristos. Iubire unul pentru altul și pentru cei din jurul lor. Mai mult decât minunat! Este extraordinar ca un creștin să ajungă la o astfel de înălțime! Nu știu unde sau dacă voi mai întâlni astfel de oameni - sincer! -, o astfel de iubire! Regret enorm că drumul vieții lor a luat o altă întorsătură, destul de ciudată pentru noi, oamenii de rând, dar cu un scop precis în planul Atotțiitorului! Pe care prea puțini îl înțelegem, pentru că, din păcate, nu ne aflăm toți la acea trăire duhovnicească care să ne dea posibilitatea de a vedea, mai ”altfel”, lumea... Împreună erau convinși că, orice ar fi putut interveni în viețile lor, greutăți și trecere nemiloasă a timpului, ei se vor iubi mereu. Căci ”prietenia adevărată este aceea în care doi oameni pot să nu-și vorbească lungi perioade de timp și să fie siguri că încă sunt prieteni.” Să luăm aminte!
       Vă mulţumesc, Ana şi Călin Iovan, pentru această lecţie de viaţă!
       Nădăjduiesc ca și în familiile voastre  - ale celorlalţi posibili cititori ai blogului meu - să-și facă simțită prezența o astfel de iubire!



Niciun comentariu: