Primind o iconiță și binecuvântări de la Preafericitul Părinte Patriarh Daniel al B.O.R.

Primind o iconiță și binecuvântări de la Preafericitul Părinte Patriarh Daniel al B.O.R.

miercuri, 6 februarie 2013

CUM AI PUTEA SĂ NU CREZI ÎN IISUS HRISTOS?

 

       Cum ai putea să nu crezi sau să nu-L iubești pe Iisus Hristos? Cum ai putea să nu crezi în Cel ce S-a năcut pentru ca, suferind pentru noi, să ne elibereze de sub robia păcatului? S-a născut pentru a Se jertfi pentru noi, pentru a ne deschide calea de acces spre mântuire, S-a născut pentru a ne împăca cu Tatăl, S-a născut din marea lui Dragoste, din dragostea lui Dumnezeu-Tatăl pentru noi.
       Cum ai putea să nu crezi, dar, în Iisus Hristos?
       Iisus Hristos S-a născut pentru a ne uni cu Tatăl, pentru a adânci, în sufletele noastre, calea spre asemănarea cu El, S-a născut pentru a ne învăța, pe fiecare în parte, răbdarea, smerenia, milostenia, iubirea de semeni, jertfirea de sine, pocăința.
       Cum ai putea să nu crezi sau să nu-L iubești, dar, pe Iisus Hristos?
       Iisus Hristos S-a născut pentru a Se face frate cu noi, pentru a sta alături de noi, în suferință și bucurii! S-a născut pentru a ne hrăni sufletul cu frumuseți nepieritoare, S-a născut pentru a ne dărui bunătățile Sale cele lumești și pe cele mai presus de lume!
       Cum, dar, să nu crezi și să nu-L iubești pe Iisus Hristos?
       Iisus Hristos ne-a lăsat moșteni ai Acoperământului Maicii Sale, ne-a făcut fiii Preacuratei și Preacinstitei Maicii Sale, pururea Fecioarei Maria. Cum, dar, să nu-L iubim? Cum să nu credem în El?
       Iisus Hristos ni L-a trimis pe Duhul Sfânt, Mângâietorul și Înțelepțitorul. Cum să nu-L iubim? Cum să nu fim adevărați creștini?

Niciun comentariu: