Primind o iconiță și binecuvântări de la Preafericitul Părinte Patriarh Daniel al B.O.R.

Primind o iconiță și binecuvântări de la Preafericitul Părinte Patriarh Daniel al B.O.R.

sâmbătă, 2 iunie 2012

Am cunoscut, are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor!!!

Dragii mei (posibili) cititori virtuali, daca aveti posibilitatea de a ajuta, ori, in masura in care cunoasteti persoane care ar ;putea ajuta, va rog sa o faceti, cu inima deschisa, va rog sa le vorbiti despre Elena Calin, o tanara pentru care viata inseamna, la cei 32 de ani pe care ii are, sport, frumusete, urcus pe culmile performantei. Numai ca, aceasta performanta la care doreste sa ajunga, desi a muncit enorm, fizic, a studiat asiduu, este umbrita de nefericitul accident pe care l-a avut intr-o zi obisnuita de antrenamente, care nu prevestea nimic rau. Din contra, o zi frumoasa, in care i s-au dat sperante de reusita. De fapt, garantari de reusita. Insa ziua a vrut altfel sa se incheie. 
Pe scurt, accidentul a constat intr-o rasucire a genunchiului, rasucire care s-a soldat cu ruptura de mensic si probleme destul de serioare cu ligamentele. Solutia a fost, in prima faza, cea de interventie chirurgicala artroscopica, dupa care va urma ligamentoplastia. 
Ligamentoplastia ii este extrem de necesara acestei tinere, in conditiile in care isi doreste, din suflet, sa nu renunte la drumul pe care a inceput a-l urca in viata.
Ligamentoplastia presupune costuri destul de ridicate (1200 de euro), costuri pe care nu le poate acoperi, din nefericire. De aceea are nevoie de ajutorul tuturor celor ce au posibilitatea sa faca acest lucru: ajutorarea sa, finainciar!
Nu are o situatie financiara prea roza: de curand (cu doar 3 saptamani in urma) s-a mutat in Bucuresti, nu are serviciu, momentan, insa se pregteste pentru angjare. Numai ca, din cauza accidentului suferit, nu se mai poate pregati. Pregatirea se poate realiza numai si numai daca va face, peste doua luni, ligamentoplastia. Daca nu, visele ei frumoase sa vor narui...
Haideti, totusi, sa ajutam o tanara luptatoare! Are multa nevoie de noi! Va multumesc!
P.S. numarul sau de telefon este 0766.899.988.

Niciun comentariu: